Utilizarea siteului

 

Prezentul document constituie un accord intre Dvs., in calitate de UTILIZATOR al site-ului www.directmotor.ro si compania SC DIRECT MOTOR SRL, in calitate de Administrator al site-ului www.directmotor.ro.  

Prin accesarea site-ului si/sau a oricaror pagini din cadrul acestuia, Utilizatorul accepta in mod expres si fara rezerve continutul prezentului document, in caz contrar fiindu-i interzisa folosirea in orice mod a site-ului precum si vizionarea ori cumpararea de produse dintre cele prezentate aici.  

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-uluiwww.directmotor.ro Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si vizionarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.  

Administratorul site-ului www.directmotor.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.  

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ se pot fi modificate, fara vreo notificare prealabila.  

Toate preturile afisate sunt valabile numai in limita stocului disponibil si numai in urma confirmarii lor telefonice de catre reprezentantii nosri de vanzari.    

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala  

 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.  

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.  

Adminitratorul site-ului www.directmotor.ro nu va putea fi considerat raspunzator pentru fapte ale tertilor care au la baza incalcari ale prezentului document, inclusiv extrageri neautorizate de date, informatii sau preturi de pe site.  

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.directmotor.ro  sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.  

Administratorul. www.directmotor.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).  Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.    

 

Drept aplicabil  

 

Prin folosirea site-ului www.directmotor.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si www.directmotor.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instantele de judecta de la sediul Administratorului site-ului www.directmotor.ro, în conformitate cu legile romane in vigoare.    

 

Cumpararea produselor prezentate pe site  

 

Contractul de vanzare-cumparare avand ca obiect produsele afisate pe site se incheie in mod valabil numai prin confirmarea de catre vanzator a comenzii Utilizatorului. Limba in care se va incheia contractul la momentul achizitiei este limba romana. Prin completarea formularului de la sectiunea “comanda acum” utilizatorul interesat de produsele noastre va completa anumite câmpuri cu date privind persoana (Nume, Prenume, Adresa, CNP/CIF ,Nr Reg Com, Banca, adresa de email, numar de telefon pentru contact) adresa de livrare, adresa de facturare.  

Consumatorul va fi contactat ulterior telefonic de catre companie pentru a se discuta despre modalitatea in care se va incheia contractul, modalitatea de plata (prin colectare de la curier sau pe baza de ordin de plata sau transfer bancar), locul livrarii comenzii si orice alte detalii legate de viitorul contract. In momentul realizarii acordului de vointe, prin acceptul telefonic sau pe e-mail al consumatorului, Compania va emite contractul si factura proforma si il va trimite prin e-mail sau fax consumatorului, care va confirma prin e- mail sau fax faptul ca isi da acordul fata de continutul contractului. Compania va emite ulterior o factura care se va expedia prin curier impreuna cu contractul si produsele cumparate catre consumator. Achitarea facturii se va realiza de catre consumator prin ordin de plata , transfer bancar sau la momentul livrarii produsului/produselor prin curier, urmand ca firma de curierat sa transfere banii catre companie.  

Taxele de curierat vor fi suportate de catre cumparator. Modalitate de livrare prin curier rapid.  

Conform legislatiei din Romania consumatorul poate sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare pentru a putea returna produsele cumparate in termen de 10 zile de la cumpararea lor cu obligatia de a returna produsul intact, in ambalajul original.  

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul transportului). Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. In caz contrar conform legii, se vor aplica penalitati. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: – Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. – Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.  

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail: office@directmotor.ro  

 

Disponibilitatea serviciului  

 

Administratorul www.directmotor.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.directmotor.ro la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, partial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui web-site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.  

 

Programul Magazin de Incredere

 

În scopul funcționării programului "Magazin de încredere" după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Online Comparison Shopping Kft. conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro.

 

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: office@directmotor.ro

Înscrie-te la newsletter